ŞAHİN MAĞAZACILIK A.Ş.

Şahin Mağazacılık Anonim Şirketi, 1989 yılında Kırıkkale'de Şahin Ayakkabı olarak köklü bir geçmişe sahip ve sektördeki deneyimiyle öncü bir konumda yer almaktadır. 4000 metrekarelik satış alanı ve yüzlerce çalışanıyla, müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunarak, AGS Kadın, Sporline, AGS Erkek, AGS Çocuk ve Sporline Outlet mağazalarıyla sektörde aktif olarak faaliyet göstermektedir.

Her bir mağazada titizlikle seçilmiş ürünlerle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, AGS Kadın, Sporline, AGS Erkek, Sporline Outlet ve AGS Çocuk gibi farklı konseptler altında geniş ürün çeşitliliği sunmaktadır.

2011 yılında internet mağazacılığına adım atan Şahin Mağazacılık Anonim Şirketi, AGS MODASI VE SPORLİNE markaları altında iki ayrı web sitesiyle dijital platformda da müşterilerine hizmet vermektedir. Bu platformlar aracılığıyla, kullanıcı dostu arayüzler ve güvenli alışveriş imkanlarıyla geniş ürün yelpazesi sunarak online alışveriş deneyimini en üst seviyede sağlamayı hedeflemektedir.

AGS MODASI VE SPORLİNE web sitelerinde, moda trendlerinden spor giyime, ayakkabıdan aksesuarlara kadar geniş bir ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Müşterilere her zevke ve ihtiyaca uygun ürünler sunularak alışveriş deneyimleri zenginleştirilmektedir.

Türkiye genelindeki müşterilere hizmet verme hedefi doğrultusunda, internet mağazalarının altyapısı sürekli güncellenerek ve lojistik ağları genişleterek, ürünlerin hızlı ve güvenli bir şekilde her noktaya ulaştırılması amaçlanmaktadır.

Şahin Mağazacılık Anonim Şirketi olarak, teknolojiyi yakından takip ederek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, internet mağazacılığı alanında da sektörde öncü bir konumda yer almayı hedeflemektedir. Müşterilerin beklentilerini karşılamak ve alışveriş deneyimlerini en iyi şekilde yaşamalarını sağlamak her zaman öncelikli hedefler arasında yer almaktadır.

Şahin Mağazacılık Anonim Şirketi, güçlü kadrosu, kaliteli ürünleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde öncü bir konumda yer alarak, müşterilere en iyi hizmeti sunmayı ve ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. Bu doğrultuda, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetini koruma gayretiyle sürekli olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR