YENİ GELENLER
POPÜLER ÜRÜNLER

"Her bir mağazada özenle seçilmiş ürünlerle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, AGS Kadın, Sporline, AGS Erkek, Sporline Outlet ve AGS Çocuk gibi farklı konseptler altında geniş ürün çeşitliliği sunmaktayız."

2011 yılında internet mağazacılığına adım atan Şahin Mağazacılık Anonim Şirketi, AGS MODASI VE SPORLİNE markaları altında iki ayrı web sitesiyle dijital platformda da müşterilerine hizmet vermektedir. Bu platformlar aracılığıyla, kullanıcı dostu arayüzler ve güvenli alışveriş imkanlarıyla geniş ürün yelpazesi sunarak online alışveriş deneyimini en üst seviyede sağlamayı hedeflemektedir. AGS MODASI VE SPORLİNE web sitelerinde, moda trendlerinden spor giyime, ayakkabıdan aksesuarlara kadar geniş bir ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Müşterilere her zevke ve ihtiyaca uygun ürünler sunularak alışveriş deneyimleri zenginleştirilmektedir. Türkiye genelindeki müşterilere hizmet verme hedefi doğrultusunda, internet mağazalarının altyapısı sürekli güncellenerek ve lojistik ağları genişleterek, ürünlerin hızlı ve güvenli bir şekilde her noktaya ulaştırılması amaçlanmaktadır."

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR